Ombordmagasin för tågresenärer

Ombordmagasin för tågresenärer

Ombordmagasin för tågresenärer

I ombordmagasinet Hit&Dit lyfter Tåg i Bergslagen fram guldkorn: människor, händelser och platser. Det redaktionella fokuset ligger på Mellansverige med avstickare till andra delar av vår omvärld.

Sedan första numret av magasinet har jag deltagit i redaktionsarbetet, letat fram aktuella ämnen och skrivit artiklar. Jag fick också äran att lämna det vinnande bidraget i idétävlingen om namnet för magasinet. En av mina styrkor är att hitta uppslag till läsning som både är underhållande för resenären och även säger någonting om regionen som tågoperatören trafikerar. De underhållande artiklarna i magasinet är varsamt uppblandade med profilstärkande information och strategiskt viktiga budskap. För min personliga del fascineras jag av människor som brinner för något, starka entreprenörer, kreativa kulturprofiler eller okända människor som gjort intressanta vägval, och det är ofta sådana jag har fått skriva om.

Uppdragsgivare: 365 Publishing
Mitt uppdrag: artikelidéer, deltagande i redaktionsmöten, skriva artiklar

Jag har skrivit ett trettiotal artiklar för Hit&Dit, oftast en till två per nummer. Här är ett urval som du kan läsa på Hit&Dits olika digitala plattformar.