Arton år som leverantör av copy och idéer till LK Systems

Arton år som leverantör av copy och idéer till LK Systems

Arton år som leverantör av copy och idéer till LK Systems

LK Systems i Malmö är marknadsledande i Norden när det gäller VVS-system för golvvärme, tappvatten och avlopp. LK Systems var en av mina allra första kunder när jag startade eget år 2000. Fascinerade nog hör LK Systems fortfarande av sig med jämna mellanrum, vilket jag är tacksam för. 

Första jobbet var en annons om expansionskärl som ledde till att min AD-kollega och jag fick ta fram en serie annonskoncept och en företagspresentation. Något år senare fick vi förtroendet att designa om deras externa webb och så blev de helkund hos oss under några år. Jag gjorde även en förstudie om automatiserad webbpublicering av systemdokument. 

Sedan dess har jag som frilansande copywriter tagit fram idéer och texter till system-, tjänste- och produktpresentationer, annonser, pressmeddelanden, och artiklar för branschtidningar. Jag har även jobbat för moderbolaget i koncernen LK Lagerstedt & Krantz i Stockholm samt för ett av systerbolagen LK Prefab i Gävle.

Uppdragsgivare: LK Systems
Mitt uppdrag: Copy, idéer